Däckverkstad i Alingsås

Hej bloggen

Jag kan inte mycket om bilar men är samtidigt väldigt noga med att ta hand om den jag har. Så nu kände jag att det var dags att hitta en däckverkstad i Alingsås som kunde hjälpa mig att se över däcken.

Jag köpte en begagnad liten bil i höstas och den är fin och fungerar toppenbra, men så har jag också lärt mig att man kan spara bränsle på att serva sin bil och sina däck. Om man ser till att man har rätt lufttryck till exempel, men jag vill att de hjälper mig att se över standarden och mäter mönsterdjupet också så att jag vet om jag kan använda samma däck nästa vinter eller om jag måste köpa nya.

Jag kan gärna ta hand om att tvätta bilen och hålla den städad, fylla på olja och liknande kan jag också. Men när det kommer till annan service och underhåll då tar jag gärna hjälp. När det kommer till andra saker ska jag nog alltid vara så där duktig och göra allt själv, men jag försöker lära mig att bli bättre på att be om hjälp. Och när det kommer till saker som har med bilen att göra så är det bra att få chans att öva, för där har jag egentligen inte så mycket annat val. Jag skulle väl kunna lära mig om jag vill, men jag har verkligen inte intresset för det.

Då är det bra när man hittar en däckverkstad i sin hemstad, när och bra. Och dessutom är de väldigt trevliga och hjälpsamma. Har du någon särskild sak som du tycker är jobbigt att be om hjälp med eller tvärtom något du gärna ber om hjälp med?

Jag har bokat tid nästa vecka och jag hoppas att de säger att däcken är i så pass bra skick att de funkar att ha nästa vinter igen.

Nu önskar jag dig en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen.