Nyu har min gamla mor äntligen ett välstädat hem

Hejsan alla mina trevliga läsare och välkomna in till bloggen den här dagen också. Jag hoppas att ni kan ha nytta av det jag ska upp med er idag, särskilt om behöver hjälp inom hemstäd här i Helsingborg

Jag jobbar heltid på en bilfirma. Min gamla mamma som inte riktigt klarar av att ta hand om sig själv vägrar konsekvent att ta emot hemtjänst, däremot har hon accepterat att det kommer hem en städfirma till henne och städar emellanåt och namnet på denna städfirma är Ads Städgrupp. Det märktes så väl när min mamma började tappa greppet om tillvaron. Hon som alltid varit en pedant började få det allt mer stökigt och smutsigt omkring sig. Hon tyckte att jag skulle komma dit och städa, men jag har ett jobb att sköta på bilfirman så det var inte att tänka på. Lösningen blev istället att anlita denna städfirma inom hemstäd i Helsingborg, och tack vare dem så är nu mammas hem lika fint som hon alltid haft det tidigare i sitt liv. Både jag och min gamla mor är evigt tacksamma till hjälpen som hon får av Ads Städgrupp och om jag själv någon gång skulle behöva anlita ett städföretag så fick det allt bli just det här företaget. De hjälper till bland annat inom hemstäd i Helsingborg med omnejd, med även inom kontorsstäd och flyttstäd. Jag vill verkligen ge er tipset på det här företaget, alla er i Helsingborg som skulle tycka det vore bra att få hjälp av ett städföretag. Nu ska jag inte säga så mycket mer om det här, jag önskar er en riktigt fin dag och tackar er för att ni kom in på bloggen.