Ett garage åt mina kärror

Hej på er! Nu börjar bygget för ett garage på tomten i Nacka och först ut är att med hjälp av markarbeten få en fin grund som håller i längden. Det finns redan en färdig uppfart som jag och en kompis har lagt, lite markarbeten kan vi utföra själva minsann. Men när det kommer till grunden för hus och liknande så har vi inte riktigt kunskapen, dock så finns det mycket annat vi kan göra på bygget för garaget. Med många år på nacken inom snickeribranschen så tror jag inte det kommer vara några större problem för mig och min kompis att slänga ihop ett garage, det har vi gjort via företaget många gånger förr. I vanliga fall brukar jag ju skriva mer om just bilar, men som ni märker så kommer det här inlägget handla lite mer om hur jag kommer förvara dem på ett tryggt och säkert sätt. Jag tror inte det är så många som faktiskt tänker på hur mycket stryk bilen tar av att stå ute en hel vinter. Väder och vind kan vara påfrestande för bilens exteriör och även ha en påverkan på bilens viktiga delar, så som motor och bromssystem. Det är den största anledningen till att jag nu väljer att bygga ett garage istället, jag tror att det i slutändan kommer bli en investering för mina bilar och även för tomten. Värdet på en fastighet stiger avsevärt mycket mer om det finns ett garage på tomten, nu har jag visserligen inte tänkt att sälja huset i Nacka men det kan alltid vara bra att veta om den tiden skulle komma någon gång. Dessutom så kommer jag inte behöva lämna in mina bilar på tvätt och service lika ofta om jag har de ståendes i garaget när jag inte är ute på vägarna. Men först är det markarbeten och ett bygge som väntar!